• Cipres 11a, 5711 DZ Someren
  • Bereikbaar: 08.30 - 18.00
  • (0493) 473 003
  • Menu

Van Houts zonnewering en rolluiktechniek informeert en adviseert u vrijblijvend over diverse systemen voor rolluiken, buitenzonwering, binnenzonwering, outdoor living, terrasoverkappingen, Velux dakramen en horsystemen. Weet u niet welk systeem het beste bij u past of wat er in uw situatie mogelijk is? Wij helpen u graag verder in onze showroom of bij u aan huis!

  • Voorbeeld kenmerk #1
  • Voorbeeld kenmerk #2
  • Voorbeeld kenmerk #3

Climacar

staat je auto bij jou op de oprit en wil je auto beschermen tegen regenbuien en hevig weer? dan is…

Bekijk product

OPENINGSTIJDEN showroom

Wij staan altijd voor u klaar, maar stellen het zeer op prijs als u uw bezoek aankondigt met een telefoontje. Dan zorgen wij dat de koffie of thee klaar staat. Onze showroom is open van di t/m vrij van 09:00–12:30, 13:15–17:00 op za van 10.00 – 16.00 op zon en feestdagen zijn wij gesloten. Voor het maken van een afspraak of vragen bij het bezoeken van deze website kunt u ook bellen met 0493-473003

Ook in de toekomst gaan wij voor u op zoek, in binnen en buitenland, naar nieuwe innoverende producten, toepassingen en nieuwe trends voor binnen en buiten. Bij van Houts zonnewering en rolluiktechniek kunt u terecht voor de particuliere markt en de zakelijke markt. Geen opdracht is ons te klein of te groot.

SERVICE, WERKINSTELLING, KLANTGERICHTHEID EN HERKENNING

Dit zijn de vier speerpunten voor van Houts zonnewering en rolluiktechniek.

SERVICE

Het begrip ‘Sales is nothing without after Sales’ staat bij ons hoog in het vaandel. Zonder deze stelregel is er ook geen groei mogelijk voor het bedrijf. Dit heeft van Houts zonnewering en rolluiktechniek sinds de oprichting al bewezen en zal dat blijven doen. We zijn er op gebrand om de service en de snelheid zo hoog mogelijk te houden.

WERKINSTELLING

De werkinstelling toont zich in de eerst instantie in het eindproduct. Een product, gemaakt met plezier en kennis, maar ook toegepast met plezier en kennis. Bedrijfstrots komt voor bij de hele groep. Dat toont zich mede door de uniforme kleding in de productie, de montagedienst en servicedienst. Daarnaast hebben wij ons visitekaartje op de weg. Onze duidelijk herkenbare bedrijfswagens.

KLANTGERICHTHEID

Betrokkenheid, partnership, het zoeken naar oplossingen op alle gebieden, meedenken met de klant staan garant voor het klantgericht denken van van Houts zonnewering en rolluiktechniek.

HERKENNING

Onze monteurs zijn allemaal gekleed in bedrijfskleding, en zijn gecertificeerd met een VCA keuring. Elk jaar worden de monteurs ook getraind op nieuwe innovaties en ontwikkelingen in de markt. Ook zijn onze werkbussen herkenbaar aan een zonnige uitstraling en zijn logisch en opgeruimd. Wij werken enkel met gekeurd en gecertificeerd gereedschappen en klimmaterialen.

Heeft u vragen?

Contact ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Reparatie
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×