• Cipres 11a, 5711 DZ Someren
  • Bereikbaar: 08.00 - 18.00
  • (0493) 473 003
  • Menu

Privacyverklaring – van Houts zonnewering en rolluiktechniek v.o.f.

 

Van Houts zonnewering en rolluiktechniek v.o.f.

Postadres:          Grebbe 30

5711 KV SOMEREN

 

Bezoekadres:    Cipres 11a

5711 DZ SOMEREN

 

Tel:        0493-473003

Email: info@vanhoutszonnwering.nl

www.vanhoutszonnewering.nl

 

Voor u ligt het privacybeleid van Van Houts Zonnewering en Rolluiktechniek (hierna te noemen als VHZR). De aanleiding voor dit beleid is de invoering van de nieuwe privacywet AVG (datum 25 mei 2018) Omdat u klant bij ons bent willen wij u graag informeren over de veranderingen die de Europese privacywet met zich meebrengt. De wet is bedoeld om de privacy en persoonlijke gegevens van burgers beter te beschermen.

Persoonsgegevens die wij verwerken

VHZR verwerkt persoonsgegevens over u omdat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt, of hier toestemming voor heeft gegeven. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

Lever-, werk-, en adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door gegevens via onze website, in correspondentie en telefonisch als ook een klantaanvraag formulier door te geven.

Gegevens over uw activiteiten op onze website

Wanneer u zich als klant registreert, producten bestelt of bepaalde functies van onze website wilt gebruiken, worden persoonsgegevens verzameld. Bezoekers van deze website kunnen tegen het verzamelen en de opslag van gegevens op ieder moment bezwaar maken middels emailadres info@vanhoutszonnewering.nl

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vanhoutszonnewering.nl, dan zullen wij deze informatie verwijderen.

Waarom we gegevens nodig hebben

VHZR verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

-Het maken van offertes, bevestigingen, het aanmaken van reparaties, maken van bestellingen en het afhandelen van uw betaling.

-Het maken van werkbonnen voor onze eigen monteurs, of monteurs die in opdracht van ons bij u komen werken.

-U te kunnen informeren indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

-U te kunnen informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.

-Om goederen en diensten bij u af te leveren.

-Verzenden van evt. een nieuwsbrief (indien toestemming is gegeven)

-VHZR analyseert uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Hoe lang we gegevens bewaren

VHZR zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Onze bewaartermijn bedraagt 7 jaar.

Digitale verwerking gegevens en delen met anderen

VHZR verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Uw gegevens worden verwerkt in ons computer systeem, offerte en facturatie programma, in bestelsystemen en in de website administrator gedeelte. Formulieren op papier worden gearchiveerd. Onze data worden opgeslagen op een server. Onze ICT-er kan alleen met onze toestemming in hoge uitzondering bij deze gegevens. Met deze ICT hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten om de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Ook met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, of op een of andere wijze toegang hebben tot gegevens ivm de tijdelijke dienstverlening, sluiten wij een verwerkersovereenkomst/ dienstverlenersverklaring om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. VHZR blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

In kaart brengen websitebezoek

VHZR gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. VHZR gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Wij kunnen hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/wat-zijn-cookies/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te laten corrigeren, te laten verwijderen of deze door te laten geven aan een andere leverancier. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@vanhoutszonnewering.nl Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en Burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. De kopie mag alleen in zwart/wit worden toegestuurd dit ter bescherming van uw privacy en identiteitsdiefstal te voorkomen. VHZR zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Indien u denkt dat op ongeoorloofde wijze met uw gegevens wordt omgegaan, kunt u hierover een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

Beveiliging

VHZR neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@vanhoutszonnewering.nl

Heeft u vragen?

Contact ons

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Reparatie
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×